Kolmap KUKUs: Eurovisiooni ja BNSi veebidest

#

Tehnokratid nagu ikka võtavad kell 1030 letti värksed uudised — eriti hää meelega muidugi midagi nende hulgast, mida usinad kodanikud koos oma telefoninumbri äramärkimisega on minut.ee alla jätnud. Aga 1230 on meil omal jututeema varuks: nimelt said eelmine nädal endale uued veebirakendused Eurovisioon ja BNS. Mis nende taga tehnoloogiliselt huvipakkuvat on, sellest räägimegi.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)