Lihtsalt mõned uudised

#

Täna algas Macworld ja loomulikult on kõige olulisem asi seal Steve Jobs’i keynote. Teemaks uus lame-kuvariga iMac, 14-tollise monitoriga iBook, iPhoto … ehk lühidalt palju i-ga algavaid asju ja lisaks muidugi ka X. OS X. Scriptingnews’ist leiad viited asjasseputuvatele blogidele / artiklitele inglise keeles ja (lisatud:) eeMug’i kodukalt eestikeelse versiooni kah.

Hoopis teisest ooperist: jaapanlased on saanud hakkama silmade kasvatamisega (kah Scriptingnews’i leid).

Jeff Harrow selle nädala loos on teemadeks nanorobotid, kvantarvutid jms lähitulevik. Sarvik just küsis, et mida arvata kvantarvutist meie IDkaardi valguses (või oli see nüüd vastupidi?).

Aga kodumaale. Krunge (aka Kristjan) on otsustand hakata ajaveebnikuks (et parandada kolhoos.ee taset) ja kirjutab hiirest ja spämmist. Mina lisan siia juurde väga olulise viite mille leidsin Tuxaatori baasist: nimelt kuidas ehitada endale jahutusega hiir.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)