kolhoos.ee puhastustööd

#

Sellel nädalavahetusel sai tehtud kolhoos.ee all järjekordne suurpuhastus — kuna valdav enamus tekkivatest saitidest on proovikad, siis lasen umbes 2 x aastas neile peale ühe programmijupi, mis üritab saial ja sepikul vahet teha. Täpsemalt: kui algsele esi- ja infolehele pole eriti midagi lisaks tekkinud, kustutatakse sait ja vabastatakse ka vastav saidinimi.

Loomulikult jäävad kõik need kustutatud saidid siiski kuhugi ka alles, ehk et: KUI ON JUHUTUNUD EKSITUS ja sinu kolhoos on kogemata kinga saanud, siis jäta palun kommentaar rtfm.kolhoos.ee vastava teema sappa ja viga saab kindla peale heastatud.

Veidi statistikat: juulis 2001 oli 1158 saiti, sai puhastatud ca 650 peale. Täna oli 1872, alles jäi 1077. Läbi aegade on kolhoos.ee alla tekitatud 2139 saiti.

Postitatud rubriiki Arhiiv, kolhoos.ee. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid