Traadita taevas

#

Paar traadita-võrgu uudist jäid silma. Kõigepealt: NASA plaanib võtta WiFi (ehk 802.11b traadita etherneti, sellesama loavabadel sagedustel toimiva) võtta kasutusele ka astronautide skafandrites kus siiani on olnud vaid tavaline raadio-side, nagu kirjutab silicon.com.

Ja teiseks: meil ja mujal tekivad lokaalsed WiFi hotspot’id on toredad, aga siiamaani on olnud probleeme asja eest raha küsimisega (mh on üks suuremaid võgurajajaid, Mobilestar, sellega seoses üsna pankrotis) — Glenn Fleishman on aga jõuluajal kirjutanud päris palju sellisest uuest firmast nagu Boingo mis on loonud mugava sisselogimiskliendi ja sõlmind lepingud hulga erinevate traadita võrku pakkuvate firmadega üle USA… Loe Glenn’i artikelid: Public Space Wi-Fi’s Transforming Event ja Solving Problems.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid