Krativeebi kujundus veidi muudetud

#

Kaua aega tegemata asjade nimekirjas olnud ettevõtmine “tehnokratt.net kerge kohendamine”, sest selle välimus raiskas liiga palju ruumi tühjale alale lehekülje ümber. Enam mitte… ja ühtlasi on veidi ümber korraldatud ka mõned menüuüd jms (oops! ja eriti just Foorumi välimus). Oldagu aga lahked ja kommenteeritagu, mis võiks nii või teisiti olla. Kes tahab, võib aga endale www.kolhoos.ee alla koduka teha ja sinna täiesti oma nägemuse krati veebist valmis treida ;-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. minu nimi
    Lisatud 18. dets. 2001 kell 17:38 | Püsiviide

    kas kusagil on olemas sellinne koht kus saax virtuaalrahaga kaubelda Eesti väärtpaberturul, kus algul antaxe sulle mingisugune stardiraha. ja siis edasi peab ise hakkama saama….kui ei ole siis olex viimane aeg teha selline asi valmis.