Täna KUKUs: Windows ja XP

#

Tänases teises pooles räägiks sellisest teemast nagu seda on Windows XP — kuigi tuleb tunnistada, et üsna lihtsana plaanitud teema (mis tegelikult juba lindis) läks meil veidi laiemaks: juttu tuleb kõvasti ka mobiilsetest tehnoloogiatest ja paljust muust. Seltsiks on meil Mambur ehk Mart Ambur, “meie mees Microsoftis”. Kes tahab Windows XP Professional’i ja Home Edition’i erinevusi lähemalt uurida, vaadaku siia.

Ja esimeses pooles võtaks ette uudised ja… mul oleks tegelikult üks küsimus, veidi selline ID-kaardi teemasse — milliseid moel oled sina sattunud viimase poole aasta jooksul riigiga suhtlema? Ja kas sulle ei tundu, et midagi sellest oleks võinud teha elektrooniliselt? Siia juurde sobiks kindlasti vaadata sellist teemat nagu aiguskindlustuse võimalikkusest …. Ahjah, ja ID-kaardi juures on meil vastamata üks küsimus identiteedi vargusest.

Lisaks: TV.EE kannab üle Baltic Sea Region Communications Forum’it Riiast, kes tahab saab virtuaalse pileti osta.

Ahjah, vt vasakult ka linki Petsi esinemiste kohta — näiteks homme olen ma Väimelas ja Antslas.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)