Täna KUKUs: IN ehk informaatikanõukogu, piraatlus ja GPRS

#

Esimeses pooltunnist (1030) on meil plaanis rääkida sellest, mida arutati eelmisel nädalal Informaatikanõukogus (IT & riigieelarve, andmekogude teenuste tasulisus jne), teises (1230) aga tegeleme jälle kord tarkvarapiraatluse teemaga — ehk et kas on siis 69% piraatlust Eestis või mitte, ja kas praegusel kujul toimuv hinnang ikka on kasutajate suhtes õiglane. Vt uudist allpool ning loe ka meieni jõudnud mõttekäiku “BSA kui sõltumatu ekspert” teemal.

Ning lisaks tasuks vaadata meie foorumisse, kus Andres Hallmägi viitab Riigikohtu otsusele L.Kriiska asjus — IT eksperdid Riigikohtust on tutvunud eriala-ajakirjandusega ning muuhulgas üheselt ära määratlenud andmebaaside ristkasutuse…

Lisaks: ei saa me üle ega ümber sellest, et EMT käivitab täna GPRS-võrgu. Pärast esimest pooltundi lendab Pets pressikale ja teises pooltunnist kindlasti kommenteerime midagi sellest teemast lisaks.

Seniks aga võiksid mobiilihuvilised tutvuda IDG ennustusega The Ten key Trends in Mobile eBusiness.

Või loe selle kohta, et Sonera on üks esimestest operaatoritest, kes on otsustanud tõsiselt tegeleda traadita võrguühenduse poole pealt tuleva ohuga, asudes ise kah vastavat teenust pakkuma.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.