BSA tellitud “uuring” leiab: 69% ei kasuta Office’it

#

Täna ette kantud www.datamonitor.com poolt BSA tellimusel tehtud “uuring” tõdeb, et 69% eestlastest ei kasuta Microsoft Office’it. Pealkirja “Tarkvaratööstuse kasv Eestis” all kuulus ettekandmisele hulk propagandistlikku numbritegamängimist, mille tulemusel jõuti järeldusele, et Eesti riik hävib kohutavalt, kuna kodanikud Microsoftilt piisavalt kontoritarkvara ei osta. Õnneks olid sedapuhku laua taga ka mõned mitte-propagandistid Arvo Oti ja Toomas Neemre näol, kes eelneva “uurimuse” kiiresti kummutasid. Tehnokratt arvab asjast nii: Reklaam või uurimus?

BNS sai aga aru teisiti, ja nii kirjutavad seepeale ka kõik ülejäänud: Mega, EPL (ja küllap leiab mujaltki).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)