Mis juhtunud on?

#

Appi! Mis siin juhtunud on? Ei midagi erilist, lihtsalt viimase serveri-softi uuendusega tuli kaasa uus Default kujundusepõhi, mis oli lihtsalt liiga vinge (et kasutamata jätta). Ja muidugi on see kasutatav ka kõigi nende jaoks, kes endale kolhoos.ee alla koduka on teinud.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
 • Lauri Laupmaa

  Pole viga jah, näeb täitsa ilus välja.

  • Mart Roosmaa

   Aga kuhu Human Click kadus?? Kas sai kõrini??
   Kui sai kõrini, siis te võiksite teha tehnokratile mingi enda chati ;o)

   • Peeter Marvet

    HumanClick on tegelt olemas, aga hetkel pole ma seda suurt nuppu osanud veel kuhugi kujunduse sisse toppida…

    Aga mis puutub chat’i, siis minumeelest on see foorum hulka mõtekam. Jääb jälg maha ja ka teised saavad lugeda.

    Ja vaata kindlasti ka meie kratid.tehnokratt.net saiti (foorumi kujundus vajab veel muutmist muidugi)!

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.