Esmaspäeval telekas: GPSindus

#

Esmaspäevases tele-kratis tegeleme veel kord GPSindusega, proovides järgi matkaraja kaardistamise GPSu abil. Linnas vaatame aga Psion’i Series5MX koos GPSiga — ja selle kohta võid lugeda lähemalt Taskukolhoosist: Series5MX + GPS + Millennium Route Planner. Lisaks: hot.ee/konkurss, Handspring + telefon ning Pets ja Rein Mets ehitavad arvuti. Pesunöörile.

Taskukolhoosist leiad ka: Eestis müüdavate pihuarvutite hinnad ja valik

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)