Veel olulisi leide internetist

#

Kuivõrd see presidendi-teema seal allpool tundub mulle üsna naljakas, siis miks mitte millegi vaimu värskendavaga jätkata: Temple ov thee Lemur pakub ohtralt mõtisklemist usu teemal. Muuhulgas The WAR IN HEAVEN (kumb võidab: kas Michel Jackson või Dennis Ritchie? Venus või Fuji) ja Belief Assistant (ideaalne võimalus tuvastada milline usulahk peaks sulle kõige paremini sobima).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)