Täna telekas: HHGttG, www.hulgi.ee, OCR, HomePNA & taldrikud

#

Et muuta Tehnokrati esikülg veidi kompaktsemaks hakkan nüüdsest alates mh saadete pikemaid abitekste hoidma eraldi artiklitena. Näiteks tänaõhtuse leiad siit: So long, and thanks for all the fish. Lühidalt: jutuks oli Douglas Adams ja tema kustumatu HHGttG, Telema ärikeskkond mis lubab müüjatel ja tarnijatel e-dokumente vahetada, ehitasime valmis taldriklase (vt: Tee ise taldriklane) ning testisime eesti keele toega OCRi-takrvara ning HomePNA nimelist süsteemi ehk arvutite võrgutamist telefonitraadi abil.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)