Külmkapp, keravälk ja gaseeritud piim

#

Mega viitab SLÕhtulehe nupule serveri kesta ehitatud külmkapist. Sellelaadse tegevuse fännid võiksid pigem vaadata slashdot.org lugu, kus lisaks juttu kodusest keravälgu-masinast (ehitatud mikrolaineahju baasil, algne link ei toimi enam, vaata pigem siia) ja gaseeritud piimajoogist jpm. Ahjah, innustatuna veidi aega tagasi ringelnud kirjast viitega sellele leheküljele ehitame järgmise nädala tele-kratis pesunööri peale arvuti (mille võiks ju ka pappkasti pista). Ja midagi ka tehnokrattidelt Mac’i-fännidele: Mac G3 + Shop Vac = Shop Mac.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.