Win XP Bluetooth toeta, 802.11b aga kaasas

#

EETimes kirjutab, et Windows XP tuleb välja ilma Bluetoothi toeta (kuivõrd viimane on veel liiga noor ja ebastabiilne tehnoloogia, loe mh Iga Bluetooth räägib oma murrakut?). See-eest saab täieliku Go! 802.11b ehk ka meie poolt kõvasti haibitud traadita LAN.

Muideks, WinXP tuleb ka sisseehitatud PPPoE toega, ehk siis sisaldab kõike vajalikku nt Atlas ADSL Light’i jaoks (nagu raporteerib meie Sarvik, kes asja omal nahal järgi proovis).

Ja traadita LANist veel: KPNQwest Estonia laiendab oma dial-up tavateenuse — Travelleri — juurdepääsuvõimalusi traadita andmesidega. Esmakordselt on nimetatud teenus ka laiemale avalikkusele kasutatav messil KONTAKT 2001, 11.-12.aprillil 2001. Kõik messikülalised, kes omavad laptop arvuteid ja 2,4 GHz sagedusel töötavaid Orinoco PC raadiokaarte, saavad messiruumides kasutada tasuta turvalist (sessioonipõhised krüptovõtmed) internetiühendust. Soovijad, kellel pole veel @datanet.ee (või Travelleri kasutajatunnust), saavad end tasuta testkasutajaks registreerida KPNQwest Estonia koduleheküljel: www.kpnqwest.ee

Postitatud rubriiki Arhiiv, Microsoft. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.