3G & ITfest / võrgupidu

No nüüd on see käes: 27mes nimelt. Täna läheb laiemale publikule lahti ITfest+Võrgupidu ning toimub 3G: elust mobiil-internetis. Ma ei tea kuidas teiega on, aga mina olen mõlemal neist kohal. ITfestil seejuures suurema hulga kolaga, mh erinevat sorti Legondus — loe lähemalt Torm kõrvade vahel.

Ja igaks juhuks mulle endale ja ITfest lavaesinemiste vaatajatele: ITfest lingid.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)