Vabadest sagedustest Teede- ja Sideministeeriumiga

Ajaloolis-päevakajalist: 26.02.2001 telesaates tegime juttu teemal Jant vabade sagedustega (loe ka selle loo kommentaare, mh tänaseid) — näiteks 2,4GHz (aga mitte ainult) — ja uurisime, miks on valitsuse määrusega sellel keelatud alates aastast 2003 netiteenuse osutamine. Samas läks teele ka Tehnokrati küsimus Teede- ja Sideministeeriumile, eile tuli meile aga Teede- ja Sideministeeriumi vastus Tehnokrati küsimusele. Ehk siis — korjake maha oma Külatee (millest osa on muideks 2,4G peal), aitab Eesti internetiseerimisest. Või… mis sina arvad?

Loe samal teemal ka arutelu Delfis: ats: Kuidas maalt maailma vaadata.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Wireless. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)