Kristjani sünnipäev

Mis meelel see keelel — ja juhutumisi on lähenev kolmapäev kuulutatud Emakeelepäevaks seoses kellegi Kristjan Jaak Petersoni (who the hell was that?) nimelise kodaniku sünnipäevaga. What the hell is going on küsivad kolmapäeval ka Tehnokratid … ja leiavad järjekordselt põhjuse rääkida eesti-keele-tehnoloogiatest. EESMÄRK: püstitada eesti keele püsimajäämise kolme aasta tegevuskava.

Muideks, nett ja keel on probleemiks (vahest isegi suuremaks, kui meil) ka mujal, loe näiteks Why is online writing so bad? kuro5hin.org alt.

Ahjah, seda siis kell 1230, kell 1030 aga lühemalt uudised ja kommentaarid, seejuures kuulajatel võimalus ühte uudist ka ise telefoni teel kommenteerida: kuna eelmisel nädalal kukkus selle-teemaline improvisatsioon üllatavalt hästi välja. Mida aga kommenteerida… selgub kolmapäeval (teema lahtine kuni kolmap hommikuni — kes tahab, võib kuni 0900 pakkuda oma ideid).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.