Kristjani sünnipäev

Mis meelel see keelel — ja juhutumisi on lähenev kolmapäev kuulutatud Emakeelepäevaks seoses kellegi Kristjan Jaak Petersoni (who the hell was that?) nimelise kodaniku sünnipäevaga. What the hell is going on küsivad kolmapäeval ka Tehnokratid … ja leiavad järjekordselt põhjuse rääkida eesti-keele-tehnoloogiatest. EESMÄRK: püstitada eesti keele püsimajäämise kolme aasta tegevuskava.

Muideks, nett ja keel on probleemiks (vahest isegi suuremaks, kui meil) ka mujal, loe näiteks Why is online writing so bad? kuro5hin.org alt.

Ahjah, seda siis kell 1230, kell 1030 aga lühemalt uudised ja kommentaarid, seejuures kuulajatel võimalus ühte uudist ka ise telefoni teel kommenteerida: kuna eelmisel nädalal kukkus selle-teemaline improvisatsioon üllatavalt hästi välja. Mida aga kommenteerida… selgub kolmapäeval (teema lahtine kuni kolmap hommikuni — kes tahab, võib kuni 0900 pakkuda oma ideid).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)