Win2K / NT turvalisuse testimisest

#

Veidi tehnilisemat laadi uudis vahelduseks: värske Sunbelt’i W2K News annab teada, et WinNT / W2K turvaaukude tuvastamise softist STAT on tulnud välja uus demoversioon, mis erinevalt varasemast 20-augulisest raporteerib üle 1000 probleemi ja pakub võimalust leida nende kohta lähemat seletust Harrise veebist. Kes tahab tutvuda karmi tegelikkusega, võib proovida STAT ® Scanner Discovery Edition’it.

Kui sul on mõni WinNT / W2K server internetile valla, siis maksab proovida… (nojah, ja vahest pärast seda tekib vastupandamatu soov osta ka täisversioon, mis probleemid ka fiksib — näiteks Sunbeltist)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)