Asjade olemusest, lihtsalt

#

Veel üks soovitus W2KNews’ilt: Understanding Computers on Competence Software õppeprogramm mis seletab lahti hulga arvutitega seotud põhimõisteid — mis asi on RAM, protsessori kiirus, võrk ja server… ning Pascali ja von Neumanni masinad. Minule tundub, et suurele osale arvutikasutajatest kuluks ära visata korraks pilk arvuti kaane alla ja saada aru, miks asjad nimelt nii on tehtud.

Seejuures — tegu on 35 multikalaadse õppetunniga (Flashis) mis seletavad kõike hästi lihtsalt ja maalahähedaste näidetega. Vahest liigagi lihtne, aga ma pole siinkohal õige hindaja. Understanding Computers alt leiad mh õppetundide nimekirja ja kui viitsid registreeruda, saad ka 5 näidet proovida.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.