E-õigus

Oleme rääkinud mitut masti e-asjadest, sedapuhku teemaks e-õigus — nimelt ilmneb, et elu ei ole päris alati niisama lihtne nagu tundub. Olgu see siis seotud lihtsalt domeeninime-teemaga, leping veebiehitajaga, suhe veebikasutajaga (või sind teenindava teenusepakkuja, nt mail.ee-ga)

Külas on meil Eneken Tikk, loe tema artikleid http://www.dll.ee/oigus.htm

Lisaks: alates jaanuarist olla muutunud Microsofti tarkvara OEM lepingud — kui siiani tähendas OEM (original equipment manufacturer) seda, et näiteks Microlink tegi arvuti ja võis sellega panna kaasa karbis müüdavast tunduvalt odavamat OEM-litsentsiga softi ja tegelikult oli õigus seda teha ka juhul, kui masinas vahetatakse välja emaplaat või kõvaketas, siis nüüd peaks tohtima OEMi kaasa panna ka näiteks hiire, modemi või helikaardiga. Kas ongi nii, ja kui, siis mis see tähendab kasutaja jaoks, kas sellega ka mingeid ohte kaasneb?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.