Vastuseks küsimusele tasuta graafikatarkvarast

#

Hiljuti jäime jänni vastates küsimusele tasuta vektorgraafika-tarkvara kohta. Õnneks meie saadet kuulatakse ja Hannes Teder saatis lahkelt omapoolsed soovitused: loe Odavast graafikatarkvarast.

Muuseas tunnistab ka Hannes, et SatoriPaint’i tasuta versioon on vist hetkel üks paremaid lahendusi. Kuidas mina selle leidsin? Aga väga lihtsalt: www.google.com on juba jupp aega minu lemmik-otsimootoriks. Ma ei ole viitisinud süveneda sellesse, kuidas nad seda teevad, aga igal juhul suudavad nad pea alati anda mulle mind huvitava vastuse esimesel paaril leheküljel. Soovitan soojalt proovida!

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Taavi Saimre
    Lisatud 2. jaan. 2001 kell 13:14 | Püsiviide

    Lühike kokkuvõte miks on google.com Nii hea otsingumootor ning miks ta populaarsus järjest tõuseb:

    Esiteks kastuab google.com “link popularity´t” e. mida rohkem site lingib konkreetsele lehele, seda suurem peab olema selle lehe tähtsus. Samuti loeb “link text” e. mis on kirjutatud linkival lehel olevale lingi tektile ( eeldusel et ei kasutata graafikat) või ALT-tagi ( kui kasutatakse graafikat).

    Samas ei loe google.com META-tagides olevat inffi, kuna seda on juba aastaid xxx-tööstuses ära kasutatud saavutamaks kõrgemaid positsioone otsingumootorites.

    Samuti arvestab google.com “theme” e. kas konkreetset keywordi mainitakse ainult lehe alguses üks kord või on see nn läbiv keyword.

    Kokkuvõtlikult ongi need põhjused, miks google.com üle maailma järjest populaarsust kogub( lisaks veel kiire laadimisaeg, konkreetne ning lihtne kujundus, suur andmebaas jne).