Täna järjekordne First Tuesday

#

Iga kuu esimesel teisipäeval toimub üritus nimega First Tuesday, mis on mõeldud uute ideede ja raha kokkuviimiseks: kohal on arvutirahvast, raha-rahvast ja kõigil on hea võimalus omavahel suhelda, lisaks kerge eeskava. Täna ehk 05.12.00 on kohaks Bonnie&Clyde Olümpias ja ajaks 1800-2100, peateemaks “Investment Climate in the Baltics” ja pearääkijaks Rain Lõhmus. Eelmine kord oli asi veidi ludrivõitu, seekord paistab tugevam tulevat. Mh räägib ja demob kohapeal Vemis oma interneti hotspot’e millest oli ka eilses tele-tehnokratis põgusalt juttu.

Loe lähemalt: First Tuesday Tallinn 05.12.2000

Postitatud rubriiki Arhiiv, Ühepajatoit. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)