OK-jutuka kõnesünteesi testist

#

OK-jutuka kõnesüntees toimib, aga vahelduva eduga. St oleme üle saanud probleemist, et RealProducer lihtsalt ei jaksanud saadud loba väljastada — on jäänud aga veel mõned probleemid masinaga mis kangesti ludri (Pentium MMX 200MHz) ja öösel kinni jooksis. Kes tahab võib proovida:

Ehk et: veel veidi tehnilist pusimist ja siis võib asuda sisulise tegevuse juurde. Nimelt on hetkel tekst natuke raskesti arusaadav (tuleb lisada pausid lausete vahele, et oleks aru saada, kes ja mida ütles) ning kirjutada jupike mis jutukaread enne kõnesünteesi andmist üle vaataks (probleeme nimedega kus sõna ja number kokku kirjutatud nt mees123, samuti mõnel muul puhul — hakkab lugema tähthaaval). Tuleks lisada lühendite hulka veidi slängi nagu irw, ;-) jne häälduseid.

Hetkel probleemid:

  1. Helikvaliteet natuke kehv kuna käib kõrvaklapi august välja ja mikriaugust jälle sisse (kasutusel oleva masina helikaart ei luba wave-device’i otse Realile ette anda)
  2. Ajaline mahajäämus ca 10 rida ja pausid (saaks kiiremaks kui süsteemi .bat-failide pealt üheks korralikuks programmiks ümber teeks, hetkel installin just sellel eesmärgil Visual Studiot…)
  3. Vahel võib olla vaja RealPlayeris play-nuppu vajutada (kui ludri masin siiski striimi maha pillab — õnneks pannakse see nüüd uuesti käima)
Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Lisatud 22. dets. 2011 kell 19:40 | Püsiviide

    kusagilt leiab ka Tõlkiva Brauseri nimega TõBras – äärmiselt juhm loom, asendab IEs ingliskeelsed sõnad eestikeelsetega. aga peomeeleolus hea inimesi üllatada, piima ninast välja purskamine on täiesti normaalne reaktsioon :-)