tehnokratt vikipeediast ja reeglitest

Tänane Tehnokratt oli nagu lubatud Vikipeediast, minul ja Henrikul seltsiks nõunik Kairi Õun Justiitsministeeriumist ja vikipeedlane Alexia Death. Rääkisime peaasjalikult kõigest sellest, mida esmakasutusel ei märka aga millega võiks ennast kurssi viia enne, kui mõne tundlikuma teema toimetamise ette võtad – diskussiooni-lehed, toimetajad, adminnid, reeglid jne.

Saade kuulatav podcast.kolhoosis ja allalaetav siinsamas:

[ MP3 23.1MB ]

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

3 Kommentaarid

 1. Jaanus
  Lisatud 31. juuli 2007 kell 18:26 | Püsiviide

  täitsa okei saade, eriti lõpp, kus asju ministeeriumide vahel surama hakati ja e-õiguse vikistumisest sujuvalt mööda ujuti :) aga lõpus välja koorunud ja tegelt kogu saate teemaks olnud info- ja propagandakeskkonna ja -sõja teemat võiks kindlasti jätkata.

  • koduloom
   Lisatud 1. aug. 2007 kell 13:32 | Püsiviide

   oeh, äkki leiaks kellegi, kes saated ka tekstikujule viib. podcast on minu jaoks vähemalt liiga aeglane ja liiga palju tähelepanu nõudev informatsiooni omastamise viis…

  • Peeter Marvet
   Lisatud 2. aug. 2007 kell 11:16 | Püsiviide

   See on täiesti teostatav – kui sa kuulata ei viitsi siis aita müüa podcasti ja veebi reklaami, sealt saame raha millega palkame kribajad kes tekstiversiooni toodavad. Lihtne valem, eksju?

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)