miltoni kohvipurk

Aastal 2001 Metsakalmistu taha geopeidetud aare Miltoni kohvipurk tekitab mulle endiselt teateid leidjatest. Müstiline lugeda näiteks tegelastest, kes on tulnud laeva pealt taksoga otsingule (edutule) ning siis sama kiiresti maalt lahkunud.

Muideks, niipalju kui mina tean ei ole Miltoni kohvi tegelikult olemas, see on lihtsalt mingist supermarketist (Sikupillist?) ostetud plekkpurk mis juhtumisi evis kirja Milton, küllap kõlas kujundajale väga cool’ina.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

 1. mr.Costello
  Lisatud 18. apr. 2007 kell 18:59 | Püsiviide

  Kui http://www.geopeitus.ee sait kah aardeotsingutest e-mailile teataks, siis oleks su postkast varsti umbes. ;-)

  Igatahes on vaieldamatult tegemist ühe populaarsema aardega Eestis, hetkel on ta enimleitute edetabelis auväärsel 4. kohal. Oleks vast kõrgemalgi kohal, kui ta nii neetult hästi peidetud poleks – mina isiklikult leidsin ta alles kolmandal katsel. Kusjuures kõik need korrad sõitsin sinna spetsiaalselt kohale. Küll mitte taksoga vaid rattaga. :)

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)