TOM + del.icio.us

Sain eile maha töövõiduga – tagisin ära www.eesti.ee/tom ideed ning suutsin isegi pookida MS Access’i andmebaasi külge koodijupi, mis need koos kirjelduste ja tagidega del.icio.us’i riputab: tulemuseks del.icio.us/tom.al.icio.us (hetkel mõned kalad sees täpitäheliste tagidega).

TOMi kasutaja-aktiivsuse numbreid leiab tidywork.pbwiki.com/User-activity, otsimootoritest tuleva liikluse siit.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

  1. toivo
    Lisatud 19. apr. 2007 kell 13:25 | Püsiviide

    Kaasamine ja osalusdemokraatia ei tööta, sõltumata kui hea halb on tehniline lahendus mida selleks kasutatakse
    http://voyag.blogspot.com/2007/03/justminister-rein-langi-vastus-ideele.html
    http://voyag.blogspot.com/2007/02/mitte-kski-portaali-tom-kaudu-pakutud.html

    • Peeter Marvet
      Lisatud 20. apr. 2007 kell 09:07 | Püsiviide

      Ole nii hää ja vaata läbi “Jah hr Peaminister” — ei tööta mistahes kommunikatsioon bürokraatiaga kui sa ei tea, mis nurgast tasub üldse krohvi närida. Ja ühe kirjaga midagi muuta? No way! (minu külapoodnikul kulus 180 kirja, et kilomeeter kruusateed saaks mustkatte)

      Tasub näiteks parkimis-idee juures märgata, et justmin viitab oma kirja lõpus mkm varasemale samateemalisele vastusele kus on terve lõiguga lahti seletatud järgmine samm mille BC peaks tegema: probleem oleks lahendatav, kui “parkimistrahv” asenduks “valestiparkimismaksuga”.

      Miks just ja mkm ametnikud sellele vihjavad (lisaks olen sama vastust saanud veel kolmandastki kohast) ent teha ei võta? Pakun sellepärast, et vastavat vajadust pole nende tööplaanis (mis muuhulgas tuleneb koalitsioonileppest).

      Larko oli muideks nii lahke ja otsis üles Soome vastava seadusepügala ning neil on asi aastast 1970 lahendatud täpselt nii, nagu ametnikud vihjavad: http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1970/19700248