eesti energia ei tunnista uut idkaarti

Nagu varem selgitatud ei toimi paljudes iseteenindustes ID-kaardid mis toodetud pärast 13.01.2007 (või mille serte on pärast seda uuendatud). Positiivse poole pealt võib nüüd emta.ee tõsta toimivate teenuste hulka, aga samas saab ka mitte-toimivate klubi täiendust energia.ee näol (vt pilti).

Teenused mis värske IDkaardiga ei toimi on tänase seisuga: emt.ee iseteenindus, mig.ee/taotlused ja energia.ee iseteenindus.

ps. minule teadaolevalt on nende rakenduste haldajaid eelnevalt ja ametlikult infitud uuenevast väljastaja-serdist, käesolev on kommunikatsiooni eskaleerimine :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Larko
    Lisatud 26. veebr. 2007 kell 09:41 | Püsiviide

    Kordan juba eelmise sissekande kommis öeldut: ilmselt pole emt.ee, mig.ee ja energia.ee juures võetud vaevaks eestikeelse teksti lugemist selgeks õppida.

  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)