kohvi pealt ennustamine

Minu aasta esimene hommikukohv otsustas välja näha selline:
Esimene kohv uuel aastal
Jääb vaid küsimus: kas see ennustab mulle rõõmsat aastat või siis irvitab kohv minu üle?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

 1. Elver
  Lisatud 1. jaan. 2007 kell 18:15 | Püsiviide

  See on selline karjuv kohv. Tal on vist liiga kuum. Põletas ennast ära.

  Head uut, siga-aastat!

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)