eplo ajakirjanik uhkes üksiduses

Minu piketil viibis muideks uhkes üksinduses ka EPLO ajakirjanik Madis Taras (erinevalt väheuhketest ÄP ajakirjanikest kes tulid kohale hulgakesi koos fotograafi ning peatoimetajaga) kes elavnes korraks kui ma hakkasin minema ÄPonline’ile intervjuud andma. Positiivse trendina olgu aga ära toodud nupu lõpus olev YouTube-video, järgmise liigutusena võiks katsetada sama formaadi kasutust intervjuu tegemiseks (sellises tuulises keskkonnas nõudnuks see muidugi suure karvase koeranahaga mikrofoni…).

IGASTAHES ei tundnud ma ennast selles meediasündmuses liiga üksi ning 1 piketeerija ja 10 ajakirjanikku on oluliselt parem tulemus kui vastupidine (näiteks kunagi korraldas Atonen pressibriifingu selgitamaks ajakirjandusele, et Mart Laar ei saa üldse pihta Eesti seisukohale tarkvarapatentide osas ja 7 ametniku vastas istusin ainsana kuulajana mina).

AGA keegi võiks muidugi nüüd kirjutada ka kriitilise kirjatöö kus ta vaagiks meedia võimet tegeleda mistahes teemaga niipea, kui sellele on külge riputatud allkirjade kogumine, pikett vms kergestimõistetav tegur. Seda võiks teha näiteks Postimees mis on toimunut kenasti “konkureeriva meediakanali teemaks” lugenud ning distantsi hoidnud. Sest meil on tulemas valimised ja kui iga meediasang niipalju tähelepanu pälvib võivad ajakirjanikud ühe k-kohukese juurest teise juurde lipates jalad rakku joosta ning unustada vaadata asju veidi laiemas perspektiivis.

õgvendus: Siiski, ka Postimehes oli eile lugu: Meile ei meeldi, et te teenite. Leidsin muideks tänu Technorati otsingule autori ajaveebi kaudu

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

  1. Marek
    Lisatud 22. dets. 2006 kell 12:36 | Püsiviide

    no PM vaevalt võtab kommenteerida. arvestades millist konkreetset möga nad oma online-väljundis toodavad