onlineintekas takkajärgi

Nagu pikettidel tavaks toimub miskil hetkel kokkusaamine teise poole esindajatega koos reformvoodi üleandmisega vms. Sedapuhku siis ÄP online’is antud intervjuu vormis mis võimaldas küsida nii lugejatel kui ajakirjanikel.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

6 Kommentaarid

 1. Larko
  Lisatud 21. dets. 2006 kell 21:19 | Püsiviide

  Ja mina siis peaksin seda koledat lehte veel kord lugema?

  • Larko
   Lisatud 21. dets. 2006 kell 21:35 | Püsiviide

   Ise küsisin, ise ka vastan. Ei pidanud, sest tuli pähe nii teha nagu mul siis kombeks oli kui kodust veebiühendust veel polnud. Ehk siis kopieerisin inteka teksti ja loen seda oma tekstieditoris kus ükski bänner vilkumas pole. :-)

  • Sirje
   Lisatud 21. dets. 2006 kell 22:19 | Püsiviide

   Üks sellesse postitusse mittepuutuv küsimus.

   Peeter, miks on nii, et Sinu blogi viited blog.tr.ee lehel on täpitähtede asemel mingi läbu? Larkol vist oli ka, aga näiteks praegusel hetkel on blog.tr-s ainuke selline (ühes mu arvutis ruudukestega ja praeguses ?-ga täpitähtede asemel) tehnokratti viide?

   Siin lehel on kõik ok. st täpitähed on need, kes nad olema peavad. Kas feediga on mingi jama? Loen IE-ga ja võimalik, et kui ma midagi endale juurde laadiksin, siis see nii ei oleks, aga ilmselt pole ma ainuke.

  • Peeter Marvet
   Lisatud 22. dets. 2006 kell 00:00 | Püsiviide

   Hmm, see on tõenäoliselt seotud miski kodeeringuküssaga (veebilehe päises on sellist tehnilist infot veidi, sellist probleemi on esinenud USAst pärinevate kujunduspõhjade kasutuselevõtul). AGA kuna enda teada soovitasin kunagi Larkol kopeerida nimelt minu seadistusi siis peab vist sügavamalt uurima hakkama (neid kuramuse brauserite eripärasid on nii palju, et tavakasutaja igapäevamõistusest enam ei piisa).

   Kui kellelgi on vihjeid mida koodis muuta siis paluks lahkelt esineda. Või äkki võiks fix olla blog.tr poolne? (mitte et ma väidaks nagu viga oleks nende poolel)

  • Sirje
   Lisatud 22. dets. 2006 kell 20:37 | Püsiviide

   Enam ei ole rikkis! Üksindus on täitsa üksindus mitte ?ksindus :)
   Häid jõule :)

  • Larko
   Lisatud 23. dets. 2006 kell 16:32 | Püsiviide

   Minu tähelepaneku järgi esines see asi täppidega Blogipuu juures kogu Tehnokratt/Kolhoos serveri ulatuses (st. kõigis siin hostitud blogides) nii enne kui pärast seda kui ma Petsi soovitatud koodi oma lehele lülitasin (kusjuures aitas soovitus mul oma saidi jamad just täppidega kõrvaldada, tänud selle eest). Ja et ma ise juba tükk aega Tulirebast kasutan, ei tohiks asi ka lehitsejapõhine olla. Ma pakuks et asi on Manila kodeeringus, võib-olla selles, et need koodijupid, mida me oma saitidele lisasime, millegipärast feedis ei kajastu. Teisest küljest, Bloglines.com’is on mu postituste feed täitsa normaalne ehk siiski võiks midagi ka Blogipuu pool parandada olla.