tulemusreklaam nagis

Kui ma kunagi “protesteerisin” selle nimel, et netikommentaarides saaks mugavalt kasutada URLe… siis selleks ajaks kui ma jõudsin Andres Jõesaare juurde Everyday’s olid nad selle juba implementeerinud (kuna tegin telesaadet siis helistasin hommikul ja palusin intervjuud inffides ühtlasi ette veidi ebaharilikust formaadist). Delfil läks vist aasta või nii.

Sedapuhku on mul siis õnnestunud nakatada Jüri Kaljundi, postituse kellaaja järgi otsustades igati piketipäeva õhtuks: Tulemusreklaam
Nagis – ära maksa õhu eest
.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

 1. andres
  Lisatud 22. dets. 2006 kell 15:21 | Püsiviide

  tore lugu küll, aga mida kogu selle aktsiooniga veel saavutati? tõestati veenvalt, et ap3-e suured kastid toimivad — inimesed märkavad neid. ärge siis imestage, kui varsti võtavad samasugused latakad kasutusele ka postimees, päevaleht, delfi ja teised. tänage selle eest marvetit!

  • zooda
   Lisatud 22. dets. 2006 kell 17:41 | Püsiviide

   Em.. ma nüüd ei saa päris täpselt aru, mis teid mööda mõne inimese mõte liigub. Mispärast me latakate bännerite eest tänusõnad Marvetile peaks ütlema…