haiguse järelkajad

Katsun nüüd e-tervise teema käsitlused mida märkan korjata kokku del.icio.us märksõna etervis alla (tervitustega muideks Marekile: del.icio.us kasutusnipid järgmises [digi]s :-). Oldagu palun teretulnud sama nippi kasutama, sest kui ma (a) sinu ajaveebi ei loe (b) ei leia linki/trakbacki sinu juurde mõne minu poolt loetavast ajaveebist või selle kommentaaridest… siis sinu arvamust pole minu jaoks olemas.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)