respekt! Ülle Aaskivi

Eriti kuivõrd ma kipun riigiteenistujatele ette heitma suutmatust rääkida asjadest nii nagu need on… väärib suure respektiga äramärkimist tänane Ülle Aaskivi isiklik sõnavõtt Riigikogus (üleskirjutus Postimehes, intervjuu Postimehes, EPLis).

Muideks, Ülle viitab sõnavõtu alguses Riigikogu kodukorra seaduse 13 lõige 2 punkt 18-mele. Kui huvi pakub, siis selle kohaselt Riigikogu juhatus “18) otsustab käesoleva seaduse või mõne muu seadusega reguleerimata protseduuriküsimused;”. Sedapuhku siis üheksandat valitsust ja neljandat Riigikogu koosseisu teeniva ametniku õiguse esineda kodanikuna.

Loodame, et käesolev juhtum leiab äramärkimist tulevastes kodanikuõpetuse õpikutes ning video täisresolutsiooniline versioon peagi archive.org’i laetakse.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.