haigus internetis

Henrik kirjutas müürist mida ta nägi tänu Postimehe nupule Terviseinfo internetti viimine tekitab arstides hirmutunnet (ajakirjanik on hoogsalt kirja pannud ortopeedi huvitava nägemuse juristidest, internetist ja vajadusest protsessi toimet tõendavaid materjale talletada). Huvitavat diskussioni leiab nii Henriku postituse kommentaaridest kui ka Neegeri juurest pealkirja e-haiguslugu on e-idiootsus alt.

Ja esimeses Postimehe loos viidatud “E-tervise õigusruumi väljatöötava advokaadibüroo Raidla & Partnerid advokaat Ants Nõmper” on saanud päev hiljem võimaluse Villu Päärtile põhjalik intervjuu anda (tõsi sedapuhku mitte ainult kui advokaat vaid lisaks “Tartu Ülikooli meditsiiniõiguse õppejõud”). Ja ortopeed Toomas Teiniga tegi Henrik neljap hommikul KUKUs intekat.

Mina ja Agu Kivimägi (www.e-tervis.ee) kuulasime hommikuintervjuu ära ja siis rääkisime linti laupäevase Tehnokrati. Sellest, mille peale on digi-terviselugu plaanides mõeldud, miks on nii mõeldud ja miks ei ole teisiti mõeldud.

Katsun podcasti-võlad ära klattida ja saate enne eetrit välja panna. Täiendet: nüüd väljas.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

 1. roland
  Lisatud 26. aug. 2006 kell 16:48 | Püsiviide

  kas on loota, et ka ülejäänud kuku podcastid suveunest ärkavad?

  • Peeter Marvet
   Lisatud 27. aug. 2006 kell 10:35 | Püsiviide

   Ülejäänutega on see asi, et ma pean saama KUKU provaidima faile mida ma ei pea enam ükshaaval käsitsi üle käima (täpitähed lähevad neil jee kuhugi). Katsun ette võtta…