gmail, kalender jne sinu domeenile

wow! Nüüd siis saab gmail’i panna võtma vastu kogu sinu domeeni posti, luues ise kasutajaid (sh importides nimesid-paroole csv-failist) ja postiliste jne. Asjaga käib mõistagi kaasas ka kalender ja googletalk. Registreerudes sain igastahes kohe beetasse sisse, lubatakse teha kuni 25 postikontot.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)