veelgi rohkem turvakaameraid

Välistamaks üha täielikumalt võimalust, et keegi purskkaevu Fairy’t valab, “paigaldab [Võru] linnavalitsus Kesklinna parki veelgi juurde turvakaameraid“. Nüüd 2x kuivem tunne?

Loome enda ümber konstantse jälitamise õhkkonna ja pärast küsime, miks meid on nii kerge terroriseerida.

This entry was posted in Arhiiv, Foorum. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.