rääkisime

Täna rääkisime IT-firmadest ja inimestest. Alustasime kasutades sõna “tööjõud” aga Riina Einberg arvas, et see sõna tuleks ära unustada ja keskenduda sellele, kuidas leida inimesi kes tahaksid midagi koos teha. Me siis rohkem ei kasuta, sest Riina lähenemine on oluliselt fun’im (ja Riina ise on kah fun, juba sellest ajast saati kui ta Hiiumaa Tiiger oli :-). Teine saatekülaline oli ITKolledzi rektor Kalle Tammemäe. Saade netis natu aja pärast.

If Jesus Had Your Job:

AGA seniks (või pärast seda) lugege palun WSJ Management à la Google. tnx Ross’ile viitamast, kokkuvõtmast ja laiendamast. (kui vajad aeglast sissejuhatust alusta WSJst, kui aeg tormab siis Ross’ist)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

 1. busse
  Lisatud 7. mai 2006 kell 01:39 | Püsiviide

  hmmm..kuulasin selle ära, kuna soovitati. tegelt tekkis endal küsimus ja vb ka tulevikus teemasoovitus. inimene, käinud ära pk, kk, keskeri ja omandanud nt arvuti osas koolis mingid teadmised, mida ja kuhu oleks vöimalik sellisel hiljem tööle saada üldse?
  sp on huvi, et peale kooli löppu oli raske leida tööd ja nüüd 1a hiljem on sama tunne, et tegelt pole aastaga midagi omandanud tööl :(

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)