kaua siis läks?

Writely oli vist üks esimesi seeriast mis pani aluse “office is a roadkill” meemile. Ehk siis jupike kontoritarkvara veebis. Asi läks beetasse kusagil augustis ja siis hakkas teisi riburada järgi tulema. Niisiis, Google ostis Writely ära. September-oktoober-november-detsember-jaanuar-veebruar. Pool aastat.

Enne äriplaani koostama asumist palun ärge unustage ka seda lugeda: Poor Web 2.0 fools.

(mõlemad lingid muideks via scripting.com)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Larko
    Lisatud 9. märts 2006 kell 23:33 | Püsiviide

    Paistab, et iga vidin, mida ma kasutan, sattub varem või hiljem Google’i kätte. Mul on sellinegi aeg meeles, millal näiteks Blogger polnud veel Google’i oma. Vajadus Writeley järele on tõtt-öelda seejärel vähenenud, kui G-mail võimaldas kirjadele lisatud Office-faile brauseris lugeda.

  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)