kadestage kah veidi

Ma pole vist eladeski kaas-tehnokratt Sarviku ajaveebile linkind — sest töise inimesena ta sinna eriti midagi ei kirjuta (mis on kurb, võiks vähemalt paber-meediale saadetavad kolumnid üles riputada, siis me saaks neid saates ette lugeda ja olekski nagu Sarvik kah jälle meiega). Aga nüüd on ta Kurumba-saarel kalu vaatamas, kadedaks teeb krt :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

 1. Jüri Saar
  Lisatud 16. veebr. 2006 kell 15:42 | Püsiviide

  Üritasin saata, kuid ei õnnestunud. Ültes, et sa oled Eestis ja kuna eestlased ei saa raha võtta, siis ei saa tehingut läbi viia.

  • Kalju
   Lisatud 16. veebr. 2006 kell 15:42 | Püsiviide

   Sama siin:
   Currently PayPal accounts in Estonia are only able to send payments. This recipient is not eligible to receive funds.

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)