eriti RSSi abil lugejatele

kolhoos.ee uuendustööd on läbi, kõikvõimalike murede puhul palun pöörduda rtfm.kolhoos.ee poole :-)

Neile kes loevad saiti RSSi abil — palun kontrollige, et sööte aadressiks oleks http://www.tehnokratt.net/feed ja mitte näiteks tehnokratt.ee, sest ma panen peagi .ee redirectima .net peale (st see kes läheb tehnokratt.ee saadetakse automaagiliselt üle tehnokratt.net peale) ning ma pole päris kindel, kas RSS-lugejad sellest trikist aru saavad.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)