uudist kah vahelduseks

Nii, (1) nüüd on podcastis üleval kõik vahepeal puudu olnud Tehnokratid, mõistagi koos selle nädala omaga ning (2) juba suvel lubatud “peagi kõik KUKU jutusaated podcastis” hakkab teostuma. Vaata aga podcast.kolhoos.ee esilehele ja telli, mis tarvis. Hetkel on süsteemis pisikesi kalakesi ja saated lähevad ülesse “käsitsi aitamisega”, aga esmaspäeval lubas Sten KUKU-poolse skriptimootori üle vaadata ja siis peaks asi hakkama toimima täiesti automaagiliselt.

Aga laupse saate juurde:

  • alustuseks Mart Parvega arvuti-turva projektist ja Vaata Maailma 2-st. Mardil kaks üleskutset — nimelt on teretulnd abi turvasaidi jaoks sisu tootmisel ja IDkaardile uue ja parema tuleviku väljamõtlemisel. Jutu sees saab meelde tuletatud Emotikonide ekraaniviisorit (ca 160MB video).
  • saate lõpuks mängin ette jupikese 2006.01.20 On The Mediast, kus Rick Karr küsitleb Kevin Goldbegi “solvamisseaduste” teemal. Tundub väga adekvaatne meie langleimi eelnõu kontekstis, mille viimases versioonis on uurimisorganitel lubatud kuriteo raskusest sõltumata teha üksikpäringuid muuhulgas Kevin’i poolt esiletoodud punktides (lipp, ametiisik, välisriigi ametiisik). Intervjuu steno ja audio, podcastina saab On The Media endale tellida siit.

Ja kuna mul ununes saates kellegi/millegi kiitmise rubriik, siis olgu vähemalt netis esile toodud: www.halupuu.ee on Hiiumaa firma, mis toob küttepuud kohale kenasti “konteineriks” vormistatuna. Ei mingit puuriida ladumist, tõstavad nokaga kuhu vaja, väääga sheff lahendus. Neljap saatsin veebist hinnapäringu, reedel täpsustati e-postitsi, täna helistati et homme pealelõunaks kohal. Cool!

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.