teised muust

Tahaks veel midagi linkida. Aga palun:

  • Jaanus viitab EPL artiklile Innovatsioon vs toetused ja arvab: “ikka parandame, tõhustame ja arutame, AGA peaasi et prantsuse põllumeestelt pappi ära ei võetaks”. Olgu öeldud, et tänases Tehnokratis räägib lõpuks Andrus Aaslaid üsna sarnast juttu. Lõikan veel veidi ja siis saate kuulata.
  • Linnar mäestab TOMi. Kui sul on eladeski vaja TOMist rääkida siis see lühike tekst peaks olema täiesti piisav. Linnari ametlik pidupäevakõne kõlas mõnevõrra optimistlikumalt, mh arutles ta selle üle kuidas TOMi kasutust propageerida. Mispeale ma lihtsalt ei saanud jätta kasutamata võimalust (et ma kohal olen) ja pakkusin, et AINUS viis TOMi tutvustada on see kui mõni sinna pandud asjalikest ideedest reaalselt kasutusse läheb ning nii ametnikud kui meedia ütlevad et w00t! idee oli ning aitäh kaasamõtlejatele. Kui nii teha miski 5 korda järjest siis tuleb ka tuntus ja tõsiseltvõetavad ideed. Mõned pildid on kah väljas, Eleka (kui TOMi eest hea seisev riigiametnik) on miskipärast pea iga pildi peal. Eleka on tegelikult ka del.icio.us/riigikogu emme, sest ta võttis ühe ümarlaua käigus suure suuga Marveti poolt õhku visatud lauset “see on teostatav järgmiseks neljapäevaks 20 rea koodiga” sõna-sõnalt ja oli äärmiselt vajalikuks tagant-torkijaks :-)
  • SVOS-tiim oli kah TOMi sünnale kutsutud, muuhulgas kuna nad kasutavad oma ajaveebi ühele TOMis üleval olevale ideele vastuse leidmiseks (jah, nad lubasid Vastuse-Vadimi arvamust kah küsida :-). Demosin SVOSi ja TOMi näitel ka trackback’i, ehk kuidas veebilehed omavahel suhtlevad ja teineteist puudutavatest linkidest informeerivad, vt testTOM.kolhoos.ee ja testSVOS.kolhoos.ee (need saidid lähevad varsti mõistagi kustutamisele).
  • SVOSist veel, nad kirjutavad sellest kuidas seep&MTV kehaideaale mõjutavad. Miskipärast tõi see mulle meelde selle eksperimendi mis nädalatagusest bOingbOingist meelde jäi.
  • Teller viitab linkimise-teema arutlusele peatoimetaja-ajaveebis. Panen selle siia välja lihtsalt selleks, et oleks meeles vaadata kuhu arutlusega jõutakse. Minu kommentaarid teemale leiab nii Telleri kui Priidu juurest. Ma arvan, et siia sobiks veel ka see link: Reporters Blogging Their Notes. Lihtsalt meelespidamiseks. Täiendet: EPL: Meedia ohvrid sobib kah siia.
Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.