0.6 milli

Me tegime Henrikuga esimese Vikeri 3mest6ni tehnoklipi eelmine nädal napilt enne eetrit ümber, sest mulle hakkas koledamal kombel meeldima BBC The Beethoven Experience käigus pakutud võimalus laadida MP3-kujul alla kõik tema 9 sümfooniat BBC Philharmonic’u esituses (näe kui tore, PM kommenteerija on meid kuulanud :-). Et kui me räägime MP3-mängijatest võiks kohe soovitada ka midagi legaalset kuulamiseks. Kes maha magas (esimesed 5 on nüüd läbi) leiab 27nda paiku viimased 4.

Aftermath: 600 000 allalaadimist. Tom Coates viitab edasi kuhu vaja. (Plasticbag oli koht kust selle uudise algselt leidsin, saagu nüüd tänuks link vastu).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)