eDiktatuuri eKsportimisest

Henrik teeb ära tänuväärse töö Postimehes ilmunud Alliku e-hääletamise loo kokku- ja lahkuvõtmisel, mistõttu mina saan teha päristööd. Vanad löövad lokku ülemaailmse diktatuuri sünni ümber SEST AINULT NII saavad nad tähelepanu tõmmata kõrvale sellelt, et e-hääletamine võib anda rahvale sagedasema võimaluse oma arvamust avaldada ning mitte lasta parteidel Riigkogus oma poliitilisi mänge mängida… Teeks näiteks ettepaneku e-hääletamist kasutada eurokonstitutsiooni referendumil?

Siiski täiendaks:

Jaak Allik kirjutab: “Teatavasti harrastab maailmas üha rohkem inimesi ka seksi interneti teel. Neil on kindlasti mõnus, kuid sellisest aktist ei sünni järglasi.”

Jean Hardouin kirjutab: “14. mail leiab Internetis aset avalik masturbeerimisüritus. Selle kaudu tõmmatakse tähelepanu mitmetele asjakohastele probleemidele, ühtlasi aga kogutakse raha.”

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)