postal voting in gb

Ja kogu e-hääletuse teema “midagi sarnast pole kusagil maailmas kunagi tehtud” juurde — brittide postal voting igaks elujuhtumiks. Analüüsid mõjudest, mõjutamistest jne. Kusjuures kusagil ma olen näinud ka väga head presentatsiooni sellest, kuidas nad on testinud eritehnoloogilisi kaughääletusi, seletavad erinevusi jne? Me olime vist veel koos Telleriga sellel seminaril, Valge Maja pressisaalis? Google’ist võib kah otsida, leiab palju huvitavat.

This entry was posted in Arhiiv, Foorum. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.