digi ja muu

Eilsest üks podcast (MP3 6.9MB, OGG 11.1MB), kus me Henrikuga räägime tema “uuest tööst” ehk siis [digi]‘st. Hiiu Õlletoas muideks, aga heli on (minumeelest) täitsa OK, sai just hangitud Tehnokrati tarbeks mõned pea-mikid, mikseripult (tegelt see kah) ja WAV-recorder ning oli vaja katsetada kuidas toimib :-)

Henrik muideks võtab täna väga kenasti ette eValimised, seoses poliit+meedia järjekordse peakaotusega. Muideks, ainsad maailmas olemasolevad pildid teemal Eesti Esimesene eHääletus aastal 2005 leiab siit, kvaliteet niru sest ma haarasin kaasa videokaamera ja pärast (nähtavasti Henriku soovil) gräbisin sealt mõned kaadrid lehte panemiseks kuna tuli välja, et sündmus osutus külle tele-uudise vääriliseks aga ühtegi lehe-fotograafi kohale ei saadetud… Enamus piltidest seotud roheliste võtmekestega, mis kokku annavad Valimiskomisjoni salajase võtme.

Ja Tellerilt asi mis ka mulle pinda käib, aga teise poole pealt: Tele2s on miskit parajalt katki. Minu kaasa on kah Tele2 võrgus ja kui tal telefon väljas on vastab alati miski mehehääl kes palub sisestada numbri, millele ma sooviksin sõnumi jätta (NB: selle teate kuulamine maksab)! Kusjuures mõni aeg tagasi kui nad kõigil sund-postkasti peale panid suhtlesin nendega eriti kurjal toonil ja lasin selle espetsiaalselt maha võtta. APPI! Miks kirevase pärast ma üleüldse kunagi peaksin tahtma oma kaasale helistades kellelegi teisele kõneposti jätta? Kust neil üldse tulevad sellised mõtted?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.