balpõkk

Muideks, eilses ÄPs on Hansapanga reklaamide teemal intervjuu Toomas Tiiveliga ja Aivar Hundimägi kolumn Hansapanga reklaam on cool. Aivar leiab, et noortega räägiti noorte keeles ja miskid laenuahastuses kodanikud läbustasid ära ajakirjanike poolt üle-jala tehtud meedia… Nokuulge, uuriks parem välja kas kampaania oli “fookusgrupi” jaoks 133t või l4m3, sest juba ainuüksi sõna cool on ju niiiii üheksakümnendad :-P

Lisaks: Marina kirjeldab grupitööd Hansapanga imagost, tuleb välja et isegi varasem Knapasnah on tudengite jaoks l4me:

Nimelt osutus Knapasnah sihtgrupi silmis üsnagi mõttetuks, see jäi küll oma nimega meelde, kuid oli äärmiselt laialivalguv, arusaamatu ning liiga lapsikult/kirjult kujundatud. Pigem jättis see mulje, justkui oleks tegu mingi “meist noorematele” noortele suunatud kampaaniaga, kuigi tegelikult taheti ju köita tudengit, mitte veel lapsekingades noort.

Jesss. Kas nüüd palun keegi saadaks mulle lingi, kus tõelised skvatterid N*’i arvustavad? St ma olen ise kah igasugust kommentaari netist leidnud aga olemata scene’is sees ei suuda hinnata, kes on mõtetud wannabe’d ja kes päristegijad.

[ ÄP ligipääs on tasuline, kröösused aga kasutavad tele2.wifi VPNi abi, siis saab tasuta regada :-) ]

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.