lennuohutusest

Teemal Air Memphis jms — minumeelest seisab lennujaamas suht nukralt üks Eestit tutvustav infokiosk-arvuti, äkki rakendaks selle hoopis lennuohutuse teenistusse ning looks sinna mugava ligipääsu mõnele lennuki-andmebaasile… oh ma ei suuda hetkel linki pakkuda, aga mõtlen midagi sellist kust saab saba-numbri järgi teada mis on konkreetse kere elulugu jne. Väga hariv on näha, kas eelmine omanik on olnud Belgia riiklik lennukompanii või Belgia Kongo transpordifirma… Pisike rakendus, võtab lennujaama-süsteemist info lennukite kohta ning söödab selle siis vastavale otsimootorile ette.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Cougar
    Lisatud 5. mai 2005 kell 12:28 | Püsiviide

    No lennujaamal pole ju kasulik sellist asja teha. Nemad korjavad raha
    iga lennuki ja iga reisija pealt. Kui nüüd peaks reisijate arv kahanema
    ning osad lennukid maandumata jääma, siis jääb ju kohe osa tulu saamata.