eDemokraatiast

Nagu Teller vihjab oleme täna-homme ega.ee eDemokraatia seminaril, mis Ivar Tallo sõnul on jätkuks eelmise aasta tom.riik.ee olukorda käsitlenud ümarlauale (millel väljakäidust kuuldavasti midagi realiseerunud ei ole, mistõttu on loodetavasti oodata peagi TOMi meie hulgast lahkumist :-). Vahest on seekordsest üritusest rohkem tolku, sest teemaks pole olemasoleva asja upitamine vaid laiemalt see, mida annaks/võiks/tasuks teha. Kohalolijatest rõhuv osa “avalik teenistus”, lisaks kodanikuühiskond ja 3% ajakirjandust (mis teeb 58st osalejast mitu ajakirjanikku?). Katsun siis ise mõned ettekanded ka netti välja panna, audio saab tõenäoliselt olema kehvake aga vahest siiski pruugitav.

Minu enda (homse) ettekande taustainfot & linke leiab pr.kolhoos.ee/sotsteh

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)