sööge heas kohas

Lihtsalt et saaks hinge pealt ära öeldud (ma nimme ei kontrolli, et kas ma seda juba teinud ei ole): Pärnus on üks äärmiselt mõnus söögikoht nimega Aleksandri pubi. Kui Tallinna poolt tulla, siis keset linna veidi enne silda on üks ristmik, ning üks tänav ENNE seda ristmikku vasakule (Tallinna poolt vaadates) on Vana-Rääma, seda mööda miskit 200m. Üldiselt kipuvad toitlustusasutused olema kas fake või kulund-väsind. See on selline real koht. Tundub et neile lihtsalt meeldib seal süüa teha ja sulle õlut lauda tuua jne. See kõik on kuidagi nii normaalne. Ja normaalsust kohtab viimatisel kommertsajal haruharva.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)